Vanaf volgende week donderdag 1 april 2022 start ons nieuwe seizoen. Daarom zetten wij graag nog even alles op een rij: 

- De pleinen zijn normaal gesloten. De sleutel zit in het sleutelkastje aan de kantine.  Leden krijgen de (regelmatig wijzigende) code. Niet-leden worden toegang verleend door iemand van het bestuur. Indien je lid bent en als laatste de pleinen verlaat, gelieve deze dan ook terug te sluiten en de sleutel terug in het kastje te leggen.
Wij vragen ook om de pleinen proper achter te laten. Er staat een vuilnisbak waarin alle vuilnis kan weggegooid worden. 

- Er kunnen 2 gelijktijdige reservaties gemaakt worden, een nieuwe reservatie kan pas gemaakt worden wanneer de eerste van de vorige twee reservaties verstreken is. Er kan 14 dagen op voorhand gereserveerd worden. Een reservatie kan tot 2 uur op voorhand geannuleerd worden en tot 30 minuten op voorhand gewijzigd worden.  

- Bij een reservatie moeten 4 namen ingevuld worden. De spelers die op het plein staan, moeten dezelfde zijn als op de reservatie.  

Er kan geboekt worden met gastspelers. Dit gebeurt op dezelfde manier als met leden. Mensen die gekend zijn in Tennis Vlaanderen, kunnen als gastspelers ingeboekt worden. Voor mensen die niet gekend zijn in Tennis Vlaanderen kan er een account aangemaakt worden. Bij het reserveren met gastspelers wordt er rechtstreeks doorgestuurd naar een betaalpagina. De reservatie staat maar vast als het bedrag betaald is. Het spelen met een gastlid heeft een kostprijs van 8 euro per gastlid. 

- De uren van 18u tot 21u worden uitsluitend voorbehouden voor leden. In deze uren kan er niet gereserveerd worden met gastspelers. Tijdens deze uren wordt er ook geen losse verhuur toegestaan. Losse verhuur kan ook maar 5 dagen op voorhand dus leden hebben op die manier ook voorrang. 

- De lichten van de pleinen kunnen aangestoken worden aan de grijze elektriciteitskast. Deze werken in een intervalsysteem van ongeveer 1,5 uur en kunnen voor 23u ten alle tijde aangestoken worden. 

 

- Wij willen graag nog eens benadrukken om de coronamaatregelen zo goed mogelijk na te leven: * mondmaskerplicht bij het betreden en het vertrekken van de pleinen 

            * 1,5m afstand waar mogelijk 

            * niet tussen de pleinen blijven staan 

            * geef geen handshakes of high-fives 

 

 

 

Met problemen of vragen kun je altijd terecht op het e-mailadres (padelclubhouthulst@hotmail.com) of bij 1 van de bestuursleden. 

We hopen dat we er een schitterend seizoen van kunnen maken met heel wat uren, dagen, weken en maanden padelplezier. 

Sportieve groeten
Het bestuur