Beste leden,

Na een hectische periode lijkt de situatie zich terug iets te normaliseren. De lock-down heeft op ieder van ons een grote impact gehad. Hopelijk is deze ook voor jullie en jullie familie en vrienden goed en veilig verlopen.

Omdat alles beetje bij beetje terug kan opstarten, geven wij u graag de komende activiteiten voor juli, augustus en september mee:

1.     Opstart Meet-and-play

Vanaf vrijdag 19 juni 2020 kunnen we terug opstarten met onze meet-and-play. Deze activiteit zal om de twee weken doorgaan. Jullie zijn welkom vanaf 18u voor een leuk spelletje padel in wisselende teams (via loting) en een hapje en drankje.

Normaal gezien zal deze activiteit dus op regelmatige basis doorgaan. Mocht deze afgelast worden wegens het slechte weer, zullen we dit via WhatsApp of Facebook laten weten. Hou deze kanalen dus zeker in de gaten!!

2.     Zomertornooi en clubkampioenschap

Als tweede en derde activiteit stellen wij graag ons (nieuw) zomertornooi en ons tweede clubkampioenschap voor. Deze beide tornooien zijn enkel toegankelijk voor leden.

Zomertornooi:

We voorzien van midden juli en tot midden augustus om de verschillende wedstrijden te spelen. De lengte en het tijdstip van de periode kan verlengd worden naargelang het aantal inschrijvingen die we ontvangen.

Dit seizoen hebben we heel wat nieuwe vrouwelijke leden kunnen verwelkomen. Daarom zullen er 3 reeksen zijn met uiteraard 3 kampioenen:

• Dubbel heren
  • Dubbel dames
  • Dubbel gemengd

Mocht het gebeuren dat er in een bepaalde reeks geen genoeg inschrijvingen zijn, zullen reeksen dubbel gemengd en dubbel dames samengevoegd worden.

De reeksen zullen volgens een piramidesysteem gespeeld worden. Dit betekent dat er gewerkt wordt met rechtstreekse uitschakeling. Voor de verliezers in de eerste ronde voorzien wij dan nog een extra onderlinge match zodat iedereen zeker 2 maal kan spelen.

Inschrijven voor het zomertornooi kan voor 6 juli 2020 via mail (padelclubhouthulst@hotmail.com) met vermelding van jouw naam en de naam van je partner. Indien je in 2 reeksen wil inschrijven, kan dit ook. Gelieve dan duidelijk te vermelden met welke 2 partners je wil inschrijven.

Clubkampioenschap:

Op zondag 13 september 2020 organiseren wij voor de tweede maal ons clubkampioenschap.

Er zullen zoals bij het zomertornooi 3 verschillende reeksen zijn:

• Dubbel heren
  • Dubbel dames
  • Dubbel gemengd

Er zal gewerkt worden in poules van 4 ploegen. Hieruit gaat de beste ploeg verder om dan uiteindelijk tot een clubkampioen te komen. We zullen dus 3 clubkampioenen hebben.

Meer info hierover volgt later maar hou alvast de datum vrij !!

3.     Spelen met gastspelers

Momenteel kan er door leden nog niet gereserveerd worden met gastspelers. Wij merkten vorig seizoen op dat er hier soms misbruik werd van gemaakt. Daarom hebben we als bestuur ervoor gekozen om het gebruik van reserveren met gastspelers niet open te zetten.

Dit wil niet zeggen dat niet met gastspelers mag gespeeld worden. Zij zijn zeker ook welkom in onze club. Wij verwachten als er met gastspelers gespeeld wordt, dit gemeld wordt aan de club via mail: padelclubhouthulst@hotmail.com. Dan kan 1 van de bestuursleden dit plein inboeken. We vragen wel om dit zeker 1 dag op voorhand te doen zodat er tijd genoeg is om de nodige zaken te regelen.

De tarieven voor gastspelers zijn nog steeds:

- Houthulstenaars: 7,5 euro / persoon

- Niet – Houthulstenaars: 10 euro / persoon

- Huur van racket: 3 euro per racket

4.     Clubkledij

Na iets meer dan een jaar werking zouden wij met het bestuur graag onze eigen club T-shirts aanbieden voor een democratische prijs. Binnenkort zullen we hiervoor pasdagen organiseren. Op deze pasdagen zullen alle gangbare maten aanwezig zijn om te passen. Na het passen kan er dan gerust een bestelling geplaatst worden.

We gaan voor T-shirts in een felgroene kleur met een klein logo op de voorkant en een groter logo op de achterkant.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, al onze bestuursleden staan klaar om jullie te helpen.

Sportieve groeten

Padelclub Houthulst