Lid worden van Padelclub Houthulst

Het lidmaatschap bij Padelclub Houthulst loopt telkens voor 1 seizoen en start op 1 april en eindigt op 31 maart het jaar er op.

Het lidgeld bedraagt 110 euro per seizoen.  Bij betaling voor 1 maart betaal je slechts 100 euro. Wie lid wordt vanaf 1 oktober, betaalt voor de rest van het seizoen (tot 31 maart van het jaar erop) nog 70 euro.

Er is ook de mogelijkheid voorzien voor gezinsabonnementen voor 3 personen uit hetzelfde gezin. 280 € per jaar.  Bij betaling voor 1 maart betaal je slechts 260 euro. Per bijkomende persoon uit het gezin betaal je 50 € voor een jaar.

Om lid te worden, neem je best contact op met iemand van het bestuur, of stuur je een e-mail naar padelclubhouthulst@hotmail.com.

Het lidgeld moet gestort worden op de rekening van Padelclub Houthulst : BE46 7350 5322 8736.

Vergeet niet je gegevens te vermelden : naam, voornaam, geboortedatum, straat en nr., postcode, gemeente, e-mail, gsm-nummer.

Als je nieuw bent in padel, maar reeds tennist en aangesloten bent bij Tennis Vlaanderen, vermeld dan zeker uw lidnummer bij de Tennis Vlaanderen.

Leden die dit wensen, worden opgenomen in de Whatsapp-groep van de club.  Daar kun je andere spelers contacteren om af te spreken om te padellen.

Leden boeken een terrein bij Tennis Vlaanderen : https://www.tennisvlaanderen.be/home?p_p_state=maximized&p_p_mode=view&saveLastPath=0&_58_struts_action=%2Flogin%2Flogin&p_p_id=58&p_p_lifecycle=0&_58_redirect=%2Freserveer-een-terrein

Kan je ook als niet-lid van de club Padel spelen op de padelterreinen in Houthulst ?

Uiteraard kan je als niet-lid van de Padelclub Houthulst ook padel komen spelen op de terreinen van de club.

Je betaalt 7,50 euro per persoon voor de duur van anderhalf uur.  Boeken kan via Tennis Vlaanderen : https://www.tennisvlaanderen.be/home?p_p_state=maximized&p_p_mode=view&saveLastPath=0&_58_struts_action=%2Flogin%2Flogin&p_p_id=58&p_p_lifecycle=0&_58_redirect=%2Freserveer-een-terrein

Klik vervolgens op account als niet-lid aanmaken.

Daar word je ook doorverwezen naar de betaalsite.

Niet-leden kunnen 2 dagen vooraf boeken.

Een spelletje padel duurt dus 1u30.  Je kan ook maximaal voor 1u30 boeken per keer.

Let wel: niet-leden kunnen tijdens de week enkel in de daluren spelen. Dat is voor 18 uur. Vanaf 18 uur zijn de terreinen in voorkeur voorbehouden voor de leden.

Tijdens het weekend kunnen niet-leden ook spelen.

Padel is een sport met een heel lage instapdrempel. En het is een buitensport die je het volledige jaar kan spelen. Enkel als het water giet of vriest of sneeuwt, zitten we met een probleem. Na een stortbui kan je echter na 10 minuten al weer spelen door de doorlatendheid van de grond.

Je hoeft ook geen ervaring te hebben met tennis of squash of padel om ermee te starten.

Eens je de spelregels kent, komt het er gewoon op aan om te oefenen. Het is een veel minder technische sport dan tennis.  Binnen het kwartier ben je met het spel 'weg'. Als je de eerste keer komt spelen, en je bent leek in de sport, dan zorgt de club dat iemand van het bestuur aanwezig is om de nodige uitleg te geven.

Voordelen van padel : minder last van blessures, je bent sowiezo in beweging en je maakt plezier.

Padel wordt gespeeld met 4 personen.