Lid worden van Padelclub Houthulst

Het lidmaatschap bij Padelclub Houthulst loopt telkens voor 1 seizoen en start op 1 april en eindigt op 31 maart het jaar er op.

Het lidgeld bedraagt 95 euro per seizoen.  Wie lid wordt vanaf 1 oktober, betaalt voor de rest van het seizoen (tot 31 maart van het jaar erop) nog 60 euro.

Er is ook de mogelijkheid voorzien voor gezinsabonnementen. 240 € per jaar. Vanaf 3 leden uit hetzelfde gezin is dit dus interessant.

Om lid te worden, neem je best contact op met iemand van het bestuur, of stuur je een e-mail naar padelclubhouthulst@hotmail.com.

Vergeet niet je gegevens te vermelden : naam, voornaam, geboortedatum, straat en nr., postcode, gemeente, e-mail, gsm-nummer.

Als je nieuw bent in padel, maar reeds tennist en aangesloten bent bij Tennis Vlaanderen, vermeld dan zeker uw lidnummer bij de Tennis Vlaanderen.

Leden die dit wensen, worden opgenomen in de Whatsapp-groep van de club.  Daar kun je andere spelers contacteren om af te spreken om te padellen.

Kan je ook als niet-lid van de club Padel spelen op de padelterreinen in Houthulst ?

Uiteraard kan je als niet-lid van de Padelclub Houthulst ook padel komen spelen op de terreinen van de club.

Iemand die gedomicilieerd is in groot-Houthulst betaalt hierbij 7,50 euro per persoon voor de duur van anderhalf uur.  Mensen van buiten groot-Houthulst betalen 10 euro per persoon voor anderhalf uur.

Een spelletje padel duurt dus 1u30.  Je kan ook maximaal voor 1u30 boeken per keer.

Let wel: niet-leden kunnen tijdens de week enkel in de daluren spelen. Dat is voor 18 uur. Vanaf 18 uur zijn de terreinen in voorkeur voorbehouden voor de leden.

Tijdens het weekend kunnen niet-leden ook spelen.

 

Je kan Padel gratis en vrijblijvend proberen bij Padelclub Houthulst

Padel is een sport met een heel lage instapdrempel. En het is een buitensport die je het volledige jaar kan spelen. Enkel als het water giet of vriest of sneeuwt, zitten we met een probleem. Na een stortbui kan je echter na 10 minuten al weer spelen door de doorlatendheid van de grond.

Je hoeft ook geen ervaring te hebben met tennis of squash of padel om ermee te starten.

Eens je de spelregels kent, komt het er gewoon op aan om te oefenen. Het is een veel minder technische sport dan tennis.  Binnen het kwartier ben je met het spel 'weg'. Als je de eerste keer komt spelen, en je bent leek in de sport, dan zorgt de club dat iemand van het bestuur aanwezig is om de nodige uitleg te geven.

Voordelen van padel : minder last van blessures, je bent sowiezo in beweging en je maakt plezier.

Padel wordt gespeeld met 4 personen. 

Je kan bij Padelclub Houthulst, als niet-lid, 1 keer gratis anderhalf uur komen spelen. Ook rackets en de ballen worden dan gratis ter beschikking gesteld.

Daarvoor stuur je een e-mail naar padelclubhouthulst@hotmail.com met je gegevens en de melding dat je eens gratis wil proberen te padellen. Daarna wordt een afspraak gemaakt wanneer je kan gebruik maken van de terreinen. Best zorg je dat je met 4 mensen bent. In plaats van te mailen, mag je ook contact nemen met een van de bestuursleden. Zie hiervoor de pagina 'contact' .

Rackets en padelballen huren

Als je zelf nog niet in het bezit bent van een Padelracket en padelballen kan je er die huren aan de club voor de duur van telkens 1 padelsessie.  Na de sessie worden rackets en ballen achtergelaten in de clubberging. De prijs is 3 euro per racket per beurt.